AKGV
Menü
 
Felek Ferenc írásai
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Alhonlapok
 
Linkek
 
Egyéb linkek
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Figyelmeztetés

A honlapon található képek közkincsnek minősülnek. Ez a világ minden részén érvényes.

 
Letöltések
 
Látogatottság
Indulás: 2005-02-20
 
Copyleft

 
Keresőszavak

Kisvasút, kerti vasút, iparvasút, csille, billenő csille, 600 mm, kg/fm, téglagyári vasút, téglagyár, tégla, erdő, ÁEV, AEGV, vasút, vonat, kocsi, vagon, polcos, sín, talpfa, sínszeg, síncsavar, tirefon-csavar, heveder, váltó, csúcssín, keresztezés, kocsiszín, kuli, MIB, MIA, egy hengeres, dízel, diesel, kátrány, KEMV, GyMV, nyomtáv, nyomtávolságú, fordítókorong, keskenynyomköz, keskenynyomközű vasút, téglagyári múzeum, képek, kép, fénykép, cegaj, bodonka,  Délalföldi Tégla- és Cserépipari Vállalat, ÉPGÉP, É.M. Építőgépjavító és Gépgyártó Vállalat, ÉGV, É.M. Építőanyagipari Gépjavító Vállalat, узкоколейная железная дорога, узкоколейка, вагонетка, поезд, железная дорога, железнодорожник, железнодорожный вагон, железнодорожный полотно, железной дороги, рельс, паровоз, локомотив, машинист, úzkokolejky, železnic, vlak, gartenbahn, schmalspurbahn, ziegelai bahn, feldbahn, O&K, drehscheibe, decauville, feldbahnweiche, weiche, schienennagel, lorenknecht, feldbahnwagen, muldenkipper, kipplore, flachwagen, stapelwagen, etagewagen, ziegelai, bahn, werkbahn, 600 mm-Feldbahn, train, narrow gauge, farm railway, industrial railway pics, brickworks, brickyard, light rail, garden railway, pix, pictures, photos.

 
Vendégkönyv
[39-20] [19-1] [Archívum]

2012.12.08. 22:49 Idézet

Helló!
Milyen értelemben?
Mozdonnyal már évek óta kiléptünk a kert határain kívül, hiszen 2010. óta mi bonyolítjuk a Szegvári Kendergyári Vasút forgalmát. Idén pedig saját mozdonnyal és kocsival vonatoztunk az Orosházán megmaradt AEGV vágányon és a Békéscsabai Vasutas Művelődésiház előtti területre saját repülővágányokat is vittünk. A kert határait tehát már régen átléptük.

Ha ez volt a kérdés, állandó pályát pl. közterületen, vagy települések között nem tervezünk, viszont a kert bővítésén (vásárlással) gondolkozunk.


2012.11.29. 12:03 Idézet
Daniel

Üdv! Gondolkoztál-e már rajta, hogy kilépsz a kert határain kívülre a vasúttal? 


2011.09.08. 21:42 Idézet

Kedves Árpád!

Régi hiányát pótoltam a Látogatás menüponttal honlapunknak. Remélem, hogy mihamarabb meg tudja látogatni gyűjteményünket!

Üdvözlettel:
AKGV


2011.09.07. 13:19 Idézet
Kiss Árpád

Nagyon tetszik amit létrehoztatok, csakis gratulálni tudok a munkátokért. különösen dicséretet érdemel az, hogy működésre bírtok ilyen régi motorokat. Tetszik az internetes megjelenés is, ahol a sok információ mellett, alaposan dokumentált fotok vannak a kialakításról. Szívesen meglátogatnám egyszer az AKGV "múzeumát" de nem találtam az elérhetőséget a honlapon, illetve utalást sem a "látogathatóságról"

Sok sikert a további gyűtőmunkához.

Valaki, akit a mozdony füst megcsapott.


2011.08.26. 20:35 Idézet

Pontos dátumot még nem tudok, elfelejtve nincs. Szeptemberre várható, mivel a mozdonyok csak augusztus végén érkeznek vissza Szegvárról.

AKGV


2011.08.18. 08:23 Idézet

Lehet már tudni a pót kisvasúti nap dátumát?

Üdv, Ádám


2011.08.16. 17:21 Idézet

Hívj fel!!!!!

 

G


2011.06.26. 12:40 Idézet

Helló!

 

Elnézést a késői válaszért. Augusztus 13-án lesz megtartva a kisvasúti nap.

 

Üdvözlettel: AKGV


2011.05.30. 21:00 Idézet

Azt szeretném megkérdezni, hogy 2011.-ben mikor lesz a kisvasúti nap.

 

 

 

 

ÜDVÖZLETTEL:kisvasútbarát  (Hoffmann Mihály)

 


2011.04.16. 10:12 Idézet

Kedves AKGV!

Mindenek előtt szeretnék gratulálni értékmentő munkájukhoz!

Rendkívül felkeltette érdeklődésemet a MIB Diesel, ezzel kapcsolatosan találtam Önökre.

Arra gondoltam hogy idővel lehetne a kis dunai géphajóm főgépe. Mivel vannak motorfelújító Ismerőseim, Barátaim és magam is dolgozhattam Velük szakmai gyakorlaton, bízom benne hogy helyre tudnánk hozni egy ilyen csodálatos gépremeket. Ehez azonban szükségem volna a "Stabilmotorok és Motoros Vontató használati utasításai, alkatrészjegyzékei" című webalbum képeinek nagyméretű felbontására.

Ha nem vennék tolakodásnak, komolyan érdekelne ezeknek a gépeknek a műszaki dokumentációja, legfőképp a MIB Dieselé. Kérem válaszoljanak hogy van-e lehetőség erre?

Köszönettel:

Farkas László

 

e-mail címem: dunaviz@gmail.com


2010.12.29. 11:58 Idézet

 

Kedves Dezső! Nem kis nosztalgiával olvastam a Csabacsüd-Nagyráta kisvasútról néhány sort. Jómagam is ott születtem, s utaztam sokat a lóvasúttal. Kérem további jelentkezését, az alábbi elérhetőségen: sindelyp@invitel.hu Üdvözlettel dr. Sindely Pál


1970.01.01 01:00

2010.10.25. 13:08 Idézet

ha valakit érdekelne még néhány kép a kisvasútról az nézze meg a picassa vebalbumban az akgv nevű albumot


2010.10.24. 19:46 Idézet

egy személyvonat két utassal 10.hó 24.-én


2010.10.21. 21:19 Idézet

Rendben, várunk! A vasút Békéscsabán a Kígyósi úton a Kender Center nevű kocsmával szemben van. Kérlek, hogy legkésőbb szombaton küld el nekem SMS-ben, hogy kb. hány órakor jössz. Nem ott lakunk, így nem vagyunk ott folyamatosan.

 

Üdv.: AKGV


2010.10.15. 08:45 Idézet

akkor 10.24.-én megyek,ha jó lesz az időjárás.


2010.10.06. 18:17 Idézet

Elnézést kérek!

Elromlott a számítógépem, ezért csak tegnap tudtam elolvasni az üzenetedet. Mivel még mindig nem saját gépről vagyok, légyszíves legalább egy héttel korábban jelezd, ha jönni szeretnél. Alapvetően két hetente, hétvégén jó. Most hétvégén vagy két hét múlva tökéletes lenne. Ha írsz e-mailt az itt megadott címemre, küldök telefonszámot és azon is egyeztethetünk.

 

Üdvözlettel: AKGV


2010.09.27. 18:04 Idézet

október 2.-án mehetek?


2010.09.17. 19:06 Idézet

Természetesen látogatható, csak időpont egyeztetés kérdése.

Üdv.:AKGV


2010.08.24. 20:11 Idézet

még így ősszel lehetséges lenne egy  hétvégén meglátogatni a kisvasutat?


2010.08.24. 20:05 Idézet

sajnálom hogy nem tudtam megjelenni a kisvasúti napon,ugyanis ausztriában kirándultam.


[39-20] [19-1] [Archívum]

 
Facebook
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******